Hanglampen voor iedere kamer

Hanglampen, iedereen kent ze en iedereen heeft er minimaal één in huis. Ze verhogen de sfeer in elke kamer, maar kunnen ook prima werklicht geven.

Waarom hanglampen?

Met een mooie hanglamp laat je zien dat je goed over je interieur hebt nagedacht. Je kunt hanglampen vaak combineren met staande lampen, leeslampen en schemerlampen uit dezelfde serie. Zo creëer je eenheid in je interieur. Het voordeel van hanglampen is dat ze voor verschillende toepassingen geschikt zijn. Wil je sfeer boven de eetkamertafel? Kies dan voor een lamp met een prachtige kap, met dimmer of in een bijzondere kleur. Wil je goed licht in je bijkeuken dan kies je voor een hanglamp waar een ledlamp van een hoog wattage in kan.

Welke hanglampen kies je?

Welke lamp je kiest is natuurlijk afhankelijk van het doel van de lamp (sfeerverlichting, werkverlichting) maar ook zeker van je persoonlijke voorkeur. Op Directlampen.nl zie je dat de mogelijkheden haast oneindig zijn. Modern, klassiek, landelijk, oosters of industrieel, alles is mogelijk. Ook qua materialen is de keuze haast niet te geloven: metaal, kunststof, betonlook en glas. De ontwerpers zijn er alles aan gelegen om een lamp te maken voor ieder interieur. Je kunt er ook eens over denken om een grote hanglamp te gebruiken als nachtlampje, of wat denk je van een kroonluchter in je toilet? Het kan allemaal en het is aan jou om te bepalen wat je wilt en wat bij je past.

hanglampen

Hanglampen in de kinderkamer

Ook voor de kinderkamer zijn prachtige hanglampen te verkrijgen van Directlampen.nl. Een stoere helikopter of vliegtuig? Die hebben ze voor jouw stoere vent. Een schattig hanglampje met ruches, een heuse kroonluchter met kralen voor je prinsesje? Je kunt bijna niet kiezen! Je kunt dus ook de kinderkamer helemaal naar de smaak van jou en je kind stylen.

Wat is hip?

Op Directlampen.nl zie je direct dat de industriële hanglampen helemaal hot zijn. Je ziet ze ook in je omgeving steeds meer, waardoor ze minder uniek lijken. Maar omdat ze in allerlei kleuren en in verschillende materialen worden uitgevoerd blijft het mogelijk een bijzondere, unieke lamp te kiezen. Ook de moderne hanglampen van bijvoorbeeld koperkleurig draad zijn helemaal van deze tijd. Voor boven de eettafel of de ontbijtbar kun je nog steeds prima kiezen voor een langwerpig armatuur met verschillende, verstelbare ledlampen. Deze zijn er in zoveel soorten en maten, je kijkt je ogen uit! Ook kun je diverse kleine of juist heel grote hanglampen naast elkaar hangen zodat ieder deel van de eettafel goed verlicht wordt.