Je badkamer inrichten met de juiste lampen en meer

Je badkamer is een belangrijk onderdeel van je dagelijkse routine. Aangezien je er elke dag komt, is het belangrijk om deze ruimte zo goed mogelijk in te richten. Je wil wel dat je badkamer rust en ruimte uitstraalt, in plaats van drukte en gekte. Om hiervoor te zorgen kun je een aantal zaken regelen. Zo kun je van je tegels tot je lampen, van je douche tot je bad, alles tot in de puntjes verzorgen om je badkamer een fijne plek te maken. In deze blog vind je tips en tricks om dit te bewerkstelligen.

De douche

Een douche kun je het beste zo nemen dat hij enigszins doorzichtig oogt. Op deze manier creëer je ruimte, ook als je niet veel ruimte hebt. Houd je niet van een doorzichtige douchedeur, neem dan een half-doorzichtige douchedeur die precies je privé zaken aan het oog doet onttrekken. Je kunt het beste een douchedeur bij Douche Concurrent kopen, daar is de meeste keus aan doorzichtige of matte douchedeuren die je badkamer groter laten lijken. Ook vind je goedkope douchebakken bij doucheconcurrent.nl. Je kunt er alle grote items voor in je badkamer in ieder geval het makkelijkst halen.

Overige badkamer items

Met de overige items bedoel ik je badkamermeubels. Om je badkamer zo feng shui mogelijk te maken, kun je het beste gaan voor minimalistische badkamermeubels. Zo kun je bijvoorbeeld waskommen nemen in plaats van geïntegreerde wasbakken. Ook je spiegel kun je het beste groot en strak houden. Je kijkt er tenslotte elke dag in, dus te veel rompslomp is dan niet fijn. Als je ruimte hebt voor een bad, neem er dan ook een. In bad gaan doet wonderen voor je rustgevoel. Qua tegels kun je het beste gedrukte vloertegels nemen en juist rustigere muurtegels. Dit balanceert elkaar goed uit.

De lampen

Je vraag naar lampen voor in je badkamer bracht je per slot van rekening naar deze blog. Ook de lampen zijn cruciaal voor een goede inrichting van je badkamer. Het beste licht voor een badkamer is meer natuurlijk licht in plaats van hele felle LED lampen. Je kunt echter ook LED lampen nemen die een natuurlijke uitstraling geven door een wat geliger licht. Vergeet ook niet een lamp boven je spiegel te hangen voor een egaal licht op je gezicht. Het beste daarvoor is een brede lamp die de hele breedte van de spiegel dekt. Ook een makeup spiegeltje kun je kopen met ingebouwde lamp.