LED TL verlichting

Energiebesparing, duurzaamheid, CO2 uitstoot, zero-impact beleid, begrippen en trends die niet meer weg te denken zijn. Op dit moment is er geen product dat beter inspeelt op deze ontwikkelingen dan LED verlichting. Er wordt dan ook verwacht dat in 2020, 70% van de verlichting in de utiliteit uit LED zal bestaan. Deze verlichtingstechniek kent geen alternatief met vergelijkbare eigenschappen. De verwachting is dat de komende jaren LED verlichting de traditionele fluorescentielamp voorgoed van haar troon zal stoten.

Echter, het succes van LED verlichting kent ook haar weerszijden. Zo wordt de markt overspoelt door zeer goedkope inferieure producten. Het grote kwaliteitsverschil zit met name in de elektronische aansturing (driver). Lange tijd voldeed voordelige LED verlichting niet aan de verwachtingen.

Garantie voor de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs is iets dat je echt wilt verwachten in deze markt. Tot op heden was dit niet haalbaar voor LED. Inmiddels, na een lange tijd van onderzoeken en testen, is er een optimale productcombinatie ontwikkeld: LED TL, de beste versie onder de professionele led verlichting. Alle informatie over dit product is te vinden op het internet. Voor iedere fluorescentielamp en elke situatie kan een duurzaam LED alternatief aangeboden worden. Daarbij kunt u denken aan LED verlichting op scholen, kantoren, straatverlichting of in de industrie.

Beknopt overzicht voordelen LED TL

De voordelen van LED TL lopen sterk uit elkaar, maar door de grote aantallen voordelen is het voor bijna iedere organisatie een must! Zie hieronder alle voordelen:

  • gemiddeld 65% energiebesparing en reductie CO2 uitstoot
  • lange levensduur (driver: 100.000 uur)
  • minimale onderhoudskosten
  • geen opwarmtijd
  • LED bevat geen glas en kwik
  • grotere besparing mogelijk door opties als daglichtregeling en aanwezigheidsdetectie
  • besparen zonder investeren door voorfinanciering
  • gemiddelde terugverdientijd van 2-3 jaar
  • verhoogde werkprestaties
  • energiebesparende maatregelen worden gesubsidieerd door de overheid

 

Nieuwe LEDS of renoveren?

Wanneer uw huidige armaturen in goede staat zijn hoeft u geen nieuwe aan te schaffen. Door de armaturen te renoveren naar wordt de afvalstroom geminimaliseerd en kosten bespaard. Hiervoor worden vaak de lokale sociale werkvoorziening ingezet, zodat het project op een maatschappelijk betrokken wijze wordt uitgevoerd. De keuze is aan u voor nieuwe leds of toch renoveren!